forum contact
Cursussen en opleidingen
 
Algemeen
6-9 jaar: Kinderspel?!
10-12 jaar: Musicalkids
13-30 jaar: Musical vooropleiding
13-30 jaar: Musicalopleiding
13-30 jaar: Musicalmaster
13-30 jaar: Dramastudio
Locaties
Inschrijven
Betalingssysteem
Overzicht docenten
Workshops
 
Algemeen
 

Musical Vooropleiding

Voor jongeren van 13 t/m 30 jaar (vanaf middelbare school)

Een opleiding van telkens 3 uur in alle vakgebieden van musical (drama, zang en dans), ingedeeld in groepen per leeftijd en niveau afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Alle disciplines komen aan bod zodat je op het einde van het schooljaar met de hele opleiding samen een heus musicalproject op poten zet.

Deze opleiding bestaat uit 2 trajecten. Ofwel volg je alleen het eerste deel, ofwel volg je beide delen. Voor het tweede traject dien je dus het eerste gevolgd te hebben.

De eerste jaarhelft krijg je speltraining in de verschillende disciplines via een doorschuifsysteem en van verschillende docenten die elk hun eigen vakgebied hebben.

Tijdens het vervolgtraject, in de tweede jaarhelft, wordt er in samenwerking met andere groepen en met de speltraining uit traject 1 als bagage, gaandeweg aan scènes, zang en dans gewerkt om van daaruit weer te leren hoe je tot een eigen musicalvoorstelling kan komen.

Deze groep is een overgangsgroep van Musicalkids naar Musicalopleiding. Jongeren die niet slagen voor de musicalopleiding of de volledige musicalopleiding van 4 lesuren nog niet zien zitten, kunnen op deze manier toch van start gaan.


Waar & wanneer

Sint-Niklaas

in de lokalen van JTO, Driegaaienstraat 117 te Sint-Niklaas

deel 1: vanaf oktober tot en met december, een 11-tal lessen van telkens 3 uur
deel 2: vanaf januari tot en met mei, een 12-tal lessen van telkens 3 uur

elke zaterdagnamiddag van 15:00 uur tot 18:00 uur

eerste les: 5 oktober 2019
toonmoment: mei 2020
(het toonmoment maakt integraal deel uit van de lessenreeks)


Prijs & betaling

deel 1: € 185,00 incl. materiaal- en administratiekosten, verzekering en btw
deel 2: € 200,00 incl. materiaal- en administratiekosten, verzekering en btw
(voor deze opleiding is er de mogelijkheid tot gespreide betaling mits € 10,00 opleg)

Je betaalt niets op voorhand (ook niet meer voor de eerste les). Als je de opleiding werkelijk bent gestart, zal je een factuur ontvangen. Deze dient dan betaald te worden binnen de 30 dagen na ontvangst, of in geval van gespreide betaling binnen de afgesproken termijnen.


Inschrijven

Vul het online inschrijvingsformulier volledig in.
Het formulier zal enkel kunnen verzonden worden als alles correct is ingevuld.

Voor leerlingen die reeds les volgden bij JTO is het van belang om ook in te vullen dat je effectief al les hebt gevolgd bij JTO. Immers, bij 'teveel' inschrijvingen wordt er voorrang gegeven aan die leerlingen, zodat zij hun opleiding kunnen verderzetten.

Inschrijvingsformulieren dienen zo snel als mogelijk binnen te zijn. Na verwerking ontvang je verdere informatie betreffende de betaling en aanvang van de lessen.

Opgelet: De eerste les is een kleine selectieles/auditie waarin we kijken in welke groep je kan starten. In geval van teveel inschrijvingen of indien je volgens ons nog niet klaar bent voor deze opleiding, kan je geweigerd worden. Pas na deze selectieles/auditie wordt dus bepaald of je kan starten en in welke groep. Meer informatie, wat voor te bereiden, etc, ontvang je nog tijdig na je inschrijving.

Door in te schrijven ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden opleidingen.


Verdere vragen?

Heb je nog vragen of wens je een verdere inlichting?
Mail dan naar , of bel op het nummer 0475/90.86.04 (Stefan Van Guyse).