forum contact
Cursussen en opleidingen
 
Algemeen
Locaties
Projecten
 
Algemeen
 

Cursussen en opleidingen

Cursussen en opleidingen zijn langlopende vormingen waarbij de nadruk ligt op het doorgroeien. Zo kunnen cursisten en studenten zich jaar na jaar blijven ontwikkelen, zelfs in dezelfde cursus of opleiding, en uiteindelijk eventueel overstappen naar het professionele werkveld. Elke schooljaar worden de cursussen en opleidingen beëindigd met een toonmoment, dat een deel uitmaakt van het gevolgde traject.

Al sinds 2001 organiseert JTO workshops en opleidingen voor jonge beginnende acteurs en actrices. Ondertussen zijn de opleidingen uitgegroeid tot een in het Waasland (maar ook daarbuiten) bekende en vooral degelijke opleidingen op behoorlijk hoog niveau!

Vanaf 2009-2010 pakten we het nog professioneler aan: er worden vanaf nu ook coördinators aangesteld om de visie en de verticale lijn in de opleiding te bewaken en te bevorderen.
Ook werd de samenwerking met docenten uit hogescholen, zoals Hogeschool Zuyd Maastricht en Fontys Conservatorium Tilburg, intenser dan ooit tevoren. Een bewijs dat JTO kiest voor een duidelijke visie met een professioneel karakter!

Voor elk wat wils dus!


De inschrijvingen voor onze opleidingen, projecten en workshops zijn gestart.
Kijk alvast verder op de website voor een overzichtje van wat we te bieden hebben.
Opgelet: het aanbod kan later nog uitgebreid worden!


Aarzel niet om ons te indien je nog verdere vragen hebt.